Muntaner Electro presentarà les seves novetats en eficiència energètica a EFINTEC 2024

efintec muntaner electro

Muntaner Electro presentarà les seves novetats en eficiència energètica a EFINTEC 2024

Muntaner Electro, referent en la distribució de material elèctric i solucions d’eficiència energètica, participarà a la cinquena edició d’EFINTEC, la fira líder del sector de la instal·lació i l’energia. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 16 i 17 d’octubre al Pavelló 8 de la Fira de Barcelona. Muntaner Electro assistirà juntament amb les seves empreses germanes Novelec i Sinelec, totes integrants del Grup Noria.

Durant la fira, Muntaner Electro comptarà amb dos estands (C22 i D33), on presentarà les seves últimes innovacions en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat. Els assistents podran conèixer les solucions més avançades de la mà dels tècnics especialistes de l’empresa, que oferiran assessorament personalitzat i informació detallada sobre els productes exposats.

Entre les novetats que Muntaner Electro presentarà a EFINTEC 2024, destaquen:

Cablejat d’alta qualitat de Prysmian: Muntaner Electro exposarà una àmplia gamma de cables amb conductors de coure de primera qualitat i un aïllament avançat, garantint un transport energètic segur i eficient.

Ecosistema Wiser Home + Airzone de Schneider Electric: Aquesta solució intel·ligent permet gestionar de manera eficient els sistemes de calefacció i refrigeració de la llar, optimitzant el consum d’energia i oferint un major confort per als usuaris.

Sistemes de ventilació mecànica controlada (VMC) de doble flux de Soler & Palau: Dissenyats per reduir el consum energètic i millorar la qualitat de l’aire interior, aquests sistemes contribueixen a un habitatge més confortable i eficient.

Il·luminació connectada i sostenible de Signify: Muntaner Electro mostrarà solucions d’il·luminació innovadores que combinen estalvi energètic i connectivitat per oferir un control més eficient i senzill.

Carregador de vehicle elèctric eHome 5 de Circutor: Amb la creixent demanda de mobilitat sostenible, Muntaner Electro exposarà aquest carregador d’alt rendiment i fàcil ús, ideal tant per a habitatges com per a espais comercials.

Propostes avançades en climatització: Entre les solucions que Muntaner Electro presentarà, destaquen les de marques líders com Samsung, Baxi i Ferroli, així com els radiadors de baixa temperatura de JAGA, que milloren l’eficiència energètica dels sistemes de calefacció.

Productes per a energia solar fotovoltaica: Compromès amb la transició cap a les energies renovables, Muntaner Electro presentarà una àmplia gamma de solucions fotovoltaiques. A l’estand es podran veure panells solars de LONGi, inversors i bateries de SMA i GoodWe, així com altres components essencials com els connectors de STAUBLI i els dispositius de seguretat contra incendis de TIGO.

EFINTEC 2024, organitzada per FEGiCAT (Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya), comptarà amb més de 180 expositors i reunirà més de 8.000 professionals del sector, incloent instal·ladors, enginyers, arquitectes, fabricants i distribuïdors. Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una plataforma imprescindible per conèixer les últimes tendències del mercat i les solucions més innovadores.

Muntaner Electro convida tots els professionals interessats en l’eficiència energètica i la sostenibilitat a visitar els seus estands, on podran descobrir com les seves solucions poden ajudar a assolir els objectius energètics de qualsevol projecte. L’equip tècnic estarà disponible per oferir assessorament especialitzat i resoldre qualsevol dubte sobre els productes i serveis exposats.

Per obtenir una invitació gratuïta a EFINTEC, els interessats poden registrar-se al següent enllaç: Registre EFINTEC 2024.

T’hi esperem a EFINTEC 2024!

No hay comentarios

Deja un comentario